header mov

header mobile1

NEW CND™ VINYLUX™ 2 in 1

ON THE GO - Χρώμα + Top Coat

 

Απογειώστε το μανικιούρ σας με το Νέο CND™ Vinylux™ 2 σε 1.
Το γνωστό σας VlNYLUX™ Long Wear Polish με όλα τα πλεονεκτήματά του, τώρα σε νέα πρακτική συσκευασία ‘‘τσέπης’’, διπλού άκρου (Χρώμα + Top Coat).
Mόνιμο αξεσουάρ πλέον στην τσάντα σας για να βάφετε πολύ εύκολα τα νύχια σας στο σπίτι, στο ταξίδι, στο γραφείο. Τέλειο φινίρισμα με το εξελιγμένο πινελάκι του κατά το πέρασμα του χρώματος, γρήγορο στέγνωμα, άμεση εφαρμογή τού μοναδικού Vinylux™ Top Coat και είστε έτοιμη...

«Ένα άψογο αποτέλεσμα σε τόσο λίγο χρόνο με δυνατότητα εφαρμογής όπου και εάν είστε, είναι τα αγαπημένα χαρακτηριστικά που ενσωματώνει το νέο προϊόν της CND™ Vinylux™ 2 in 1», δήλωσε η Co-Founder and Style Director της CND™, Jan Arnold.

Αποκτήστε τις αποχρώσεις που σας ταιριάζουν και εφαρμόστε τις, κάθε στιγμή που θέλετε ‘‘λάμψη’’ στα νύχια σας.

Το Νέο CND™ Vinylux™ 2 σε 1, διαθέσιμο σε 10 από τα κορυφαία αγαπημένα χρώματα της σειράς Vinylux: Lobster Roll, Hot Pop Pink, Negligee, Naked Naivete, Cream Puff, Wildfire, Creekside, Field Fox, Asphalt & Decadence.

Πλεονεκτήματα:
Γρήγορο στέγνωμα • διάρκεια του χρώματος με μοναδική κρυστάλλινη λάμψη για 7 ημέρες και χωρίς να προξενεί βλάβες στο νύχι • εύκολη εφαρμογή σε 2 βήματα • εξελιγμένη σύνθεση για να στεγνώνει άμεσα και να αυξάνει την ανθεκτικότητά του όταν εκτίθεται στο φυσικό φως • με λάδι jojoba, κερατίνη και βιταμίνη Ε για προστασία και αναζωογόνηση του φυσικού νυχιού.

7 - Free:
Το σύστημα Vinylux™, είναι ‘‘7-Free’’ (χωρίς formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin, camphor, xylene ή MEK) και εξασφαλίζει υψηλή αντοχή στη φθορά κι απόλυτη προστασία στα φυσικά νύχια!

Vegan:
Τα προϊόντα της CND™ είναι Vegan. Δεν περιέχουν ζωικά συστατικά και δεν είναι δοκιμασμένα πάνω σε ζώα.
Eξαιρείται το Vinylux και το Rescue RXx που περιέχουν κερατίνη η οποία προέρχεται από μαλλί προβάτου αλλά χωρίς να έχουν γίνει δοκιμές σε ζώα.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ CND

NAIL-FASHION by CREATIVE GROUP: Ελλάδα - Αθήνα: +30 210 603 3830  www.retail.creativegroup.gr

CREATIVE GROUP: Ελλάδα - Αθήνα: +30 210 603 3830  www.creativegroup.gr

CREATIVE GROUP: Ελλάδα - Θεσσαλονίκη: +30 2310 500 250  www.creativegroup.gr

CRG CREATIVE GROUP: Κύπρος: +357 22 255 868  www.creativegroup.com.cy

Και σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς.

 

2in1 colors

2in1 7free

2in1 hands